O nama

Osnovani smo 1995.godine kao preduzeće za inženjering, konsalting i projektovanje.

Naša inicijalna delatnost bila je trgovina na veliko elektromaterijalom, da bi se vremenom postepeno preorijentisali na polje klimatizacije, gde smo počeli vrlo intezivno da se bavimo poslovima prodaje i ugradnje klima-uređaja.

Krajem devedesetih uspostavili smo dugoročnu poslovnu saradnju sa jednom od vodećih svetskih firmi proizvođača klima uređaja - LG Electronics, koja se pokazala kao izuzetno kvalitetna i uspešna.

Pored toga, ostvarili smo uspešnu saradnju i sa italijanskim partnerom L’Isolante K-Flex u domenu poliuretanskih izolacija za ventilaciju, termiku i hlađenje, tako da na našem lageru uvek možete naći kako široki asortiman klima-uređaja raznih tipova, dizajna i kapaciteta, tako i izuzetno široku paletu kvalitetnih izolacionih materijala.

U toku jedne i po decenije rada učestvovali smo u mnogim velikim projektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu i postigli zavidne poslovne rezultate. Verujemo da smo kroz dosadašnji rad izgradili prepoznatljiv poslovni identotet zasnovan na iskustvu, kvalitetu i poverenju.

Naši kupci nam veruju, naš tim je kompetentan i motivisan, a vi - POZOVITE NAS I UVERITE SE I SAMI.